Myotis brandtii - Brandt's Bat, identifikationsguide

Phylum: Chordata - Klasse: Mammalia - Orden: Chiroptera - Familie: Vespertilionidae

Myotis brandtii, Brandts flagermus

Brandts flagermus er små med spidse ansigter godt dækket af mørkt hår. Typisk har de et vingefang på 21 til 24 cm, en hoved-og-kropslængde på 38 til 50 mm og en vægt på mellem 5 og 9 gm - marginalt større i gennemsnit end den nært beslægtede Whiskered Bat. Brandts flagermus er sandsynligvis ret rigelige i det sydlige Storbritannien.

At skelne Brandts flagermus fra sin slægtning Whiskered Bat kan være vanskelig - faktisk indtil 1970 blev de ikke anerkendt som separate arter.

Nærbillede af lederen af ​​Myotis brandtii, Brandts flagermus

Habitat og flyvning

Du vil se Brandts flagermus på floderne og søerne i England og Wales, hvor de spiser møl og andre flyvende insekter. Disse små flagermus dukker op i skumringen. Ofte kan de ses, når de søger insektbytte langs flodkanten.

Rejser

Brandts flagermus er kendt for at bo i bygninger og i træer i løbet af sommermånederne. De ser ud til at være glade for sprækker og findes nogle gange i hulrumsvægge og bag lodret hængende fliser. De har også været kendt for at gøre brug af flagermuskasser. Barselkolonier tæller normalt mellem 20 og 60 flagermus.

Små grupper af Brandts flagermus er kendt for at trække sig tilbage til underjordiske opholdssteder om vinteren. De ligger primært i sprækker, ofte i tæt nærhed til andre arter såsom pipistreller.

Fodervaner

Brandts flagermus lever af små møller og andre natflyvende insekter, der generelt griber dem under flyvning, men plukker dem lejlighedsvis fra bladets overflader.


Fascineret af flagermus? Du er på udkig efter en ægte (uvirkelig!) Godbid , når du læser Frazzle af Pat O'Reilly. Denne uhyrligt uhyggelige roman er blevet sammenlignet med de meget fantasifulde værker af Terry Pratchet og Douglas Adams.

Køb din forfatter-underskrevet kopi her ... eller få en Kindle-e-bog-version via Amazon ...

Andre naturbøger fra First Nature ...